Kanin-dyrlæge finder du lige her på denne dyreklinik​

Har du brug for en dyrlæge, som kan behandle din kanin? Så kan du med fordel kigge forbi eller kontakte Vodskov dyreklinik ApS. Vi har nemlig en professionel kanin-dyrlæge til rådighed, som står klar til at give din kanin den rette behandling. Med klinik i Vester Hassing og filial i både Nibe og Aalborg, er vi den oplagte kanin-dyrlæge for kunder fra hele Nordjylland.

Det er ikke alle dyrlæger, som har erfaring med kaniner. Og da disse skal behandles meget anderledes end eksempelvis en hund eller en kat, er det vigtigt, at du søger en dyrlæge med de rette kompetencer. Derfor kan du trygt vælge vores kanin-dyrlæge, som har mange års erfaring på området.

Vi har en dygtig og kompetent kanin-dyrlæge til rådighed

I vores dyreklinik har vi en fast og dygtig kanin dyrelæge til rådighed. Denne dyrlæge er specialiseret i at behandle kaniner, og derfor er du sikret en professionel behandling.

Vi står med andre ord klar til at hjælpe din kanin med den behandling, som den har brug for.​

Uanset om der er tale om en mindre eller større behandling, så er du velkommen til at kontakte os. Vi kan klare enhver opgave professionelt og har konkurrencedygtige priser. Vi sørger desuden altid for at holde vores kunder godt informeret om både behandling og eventuel efterbehandling.

Kontakt os for flere informationer

Ønsker du at modtage flere informationer fra vores kanin-dyrlæge, så kontakt os gerne allerede i dag. Vi er klar til at besvare spørgsmål og hjælpe dig bedst muligt.

Du kan kontakte os på telefon: 98 25 40 51 eller på mail: mail@vodskovdyreklinik.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

Kontakt os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Butikkernes åbningstider

Halsvej 258a, Vester Hassing:

Mandag til fredag 08.00 - 17.00

Vesterbro 57, Aalborg:

Mandag til fredag 13.00 - 17.00

Torvet 4, Nibe

Mandag til fredag 14.00 - 17.00

Vagt​

Ved behov for dyrlægeassistence uden for telefontid,

kontakt 98 25 40 51, hvor der henvises til vagthavende dyrlæge.​

Ikon-fodspor

Vodsov Dyreklinik ApS

​​CVR 33377940