Sterilisering af hund og kat for at undgå uønsket drægtighed

Overvejer du sterilisering af hund eller kat? Hos Vodskov Dyreklinik tilbyder vi hurtig og effektiv sterilisering af kat og hund. Dermed undgås både falsk og uønsket drægtighed. Samtidig falder risikoen for sygdomme, der er relaterede til kønshormonpåvirkninger. 

Vi tilbyder også kastration af hanhunde og -katte. Vores dyrlægeklinikker ligger i Vester Hassing i Vodskov, Aalborg og Nibe.

Slip for nedtrykthed og træthed ved løbetid

Der kan være mange årsager til at vælge sterilisering af kat eller hund, og det handler ofte om at undgå uønsket drægtighed, men falsk drægtighed samt nedtrykthed og træthed i forbindelse med løbetid kan også være en årsag.

Hvad koster sterilisering af hund?

Vores priser for sterilisering af hund afhænger primært af vægten på tæven, men der kan også være andre faktorer, der spiller ind.

Normalt er sterilisation en billig løsning fremfor uønsket drægtighed og andre problemer for tæven. Du finder vores aktuelle pris under smådyr. Her kan du også finde svar på spørgsmål såsom ”Hvad koster sterilisation af kat?”.

Kontakt os for at bestille en tid til sterilisering af kat eller hund

Du er velkommen til at få et tilbud. Samtidig kan du få mere at vide om både kastration og sterilisering af hund og kat, eller vi kan lave en tid med det samme.

Vi holder til på Halsvej 258A i Vester Hassing i Vodskov og på Vesterbro 57 i Aalborg.

Du kan ringe til os på telefon: 98 25 40 51 for at få mere at vide. Du kan også skrive til os på mail: mail@vodskovdyreklinik.dk.

Kontakt os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Butikkernes åbningstider

Halsvej 258a, Vester Hassing:

Mandag til fredag 08.00 - 17.00

Vesterbro 57, Aalborg:

Mandag til fredag 13.00 - 17.00

Torvet 4, Nibe

Mandag til fredag 14.00 - 17.00

Vagt​

Ved behov for dyrlægeassistence uden for telefontid,

kontakt 98 25 40 51, hvor der henvises til vagthavende dyrlæge.​

Ikon-fodspor

Vodsov Dyreklinik ApS

​​CVR 33377940