Tandrensning til hund tilbydes af kompetent dyreklinik​

Har din hund svært ved at tygge ordentligt, eller savler den meget? Så er det sandsynligvis fordi, den har behov for at få renset sine tænder professionelt. Lige her hos Vodskov dyreklinik ApS tilbyder vi tandrensning til hund. Vores klinik er beliggende i Vester Hassing, og derudover har vi filialer i Aalborg og Nibe.

En hund bør jævnligt få foretaget en professionel tandrensning for at undgå tandproblemer. Det er især tandsten og tandkødsbetændelse, som ses hos hunde. Når vi foretager det årlige tjek af din hund, indgår der altid et tandeftersyn, som sikrer, at hundens tænder holder sig pæne.​

Hvad koster en tandrensning på en hund?

Det er svært at give en konkret pris på, hvad en tandrensning til hund koster. Det afhænger nemlig af opgavens samlede omfang.

Nogle tandrensninger kræver uddybende behandlinger og bedøvelse, mens andre hurtigt er klaret. Uanset hvad kan du være sikker på, at vores priser er fornuftige.

Når du besøger vores klinik, vil du blive mødt af et imødekommende og dygtigt personale, som står klar til at give din hund den bedst mulige behandling. Vi tilrettelægger altid behandlingen individuelt, så den passer til hundens behov.

Kontakt os for at lave en aftale

Lyder dette som noget for din hund, så kontakt os for at lave en aftale vedrørende tandrensning til hund. Vi kan kontaktes på telefon: 98 25 40 51 eller på mail: mail@vodskovdyreklinik.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular, så vender vi straks tilbage.​

Kontakt os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Butikkernes åbningstider

Halsvej 258a, Vester Hassing:

Mandag til fredag 08.00 - 17.00

Vesterbro 57, Aalborg:

Mandag til fredag 13.00 - 17.00

Torvet 4, Nibe

Mandag til fredag 14.00 - 17.00

Vagt​

Ved behov for dyrlægeassistence uden for telefontid,

kontakt 98 25 40 51, hvor der henvises til vagthavende dyrlæge.​

Ikon-fodspor

Vodsov Dyreklinik ApS

​​CVR 33377940